Trabzonspor Moukhtar ile görüştü mü?

Bordo mavililere her gün bir çok isim menajerler tarafından öneriliyor.

Trabzonspor Moukhtar ile görüştü mü?

Haber61 / Spor Servisi / Özel

50. yılda hayal kırıklığı yaşadıktan sonra Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yeni bir döneme giren Trabzonspor’da gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için çalışmalar devam ediyor.

Kulübün kendi içerisinde yaptığı çalışmaların yanı sıra menajerlerin de kulübün kapısını aşındırdığı öğrenildi. Her gün bir çok ismi bordo mavililere öneren menajerlerin 30’dan fazla ismi Trabzonspor’a sunduğu kaydedildi.

Trabzonspor Moukhtar ile görüştü mü?

MOKHTAR DA MENAJER ÖNERİSİ

Basında çıkan birçok ismin de menajerler vasıtasıyla gündem yapıldığı belirtildi. Bu isimlerden birinin de son günlerde adı sıkça Trabzonspor’la anılan Youness Mokhtar olduğu ifade edildi. Bu futbolcuyla kulübün doğrudan bir görüşmesi olmadığı öğrenilirken menajerlerin bordo mavililere önerdiği isimlerden biri olduğu bildirildi. 

26 yaşında olan Younes Mokhtar, sezonu Hollanda ekibi Zwolle’de tamamladı ve sözleşmesi sona erdi. Faslı oyuncu sol kanatta oynuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor