Trabzonspor moral peşinde

Trabzonspor Kasımpaşa ile 19. randevuya çıkıyor

Trabzonspor moral peşinde

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak moral bulmak istiyor. 

Trabzonspor, Süper Lig'in geride kalan 6 haftalık bölümünde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 7 puan ile 12. sırada yer alan Karadeniz ekibi, yarın sahasında konuk edeceği Kasımpaşa engelini 3 puanla geçerek kötü gidişatına dur demek istiyor. Ligde son 2 haftadır maç kazanamayan bordo-mavililer, en son galibiyetini 4. haftada evinde Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada elde etmişti. 

Trabzonspor ile Kasımpaşa 19. randevuda 

Trabzonspor ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 19. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 18 maçta Trabzonspor'un 8 galibiyeti bulunurken, Kasımpaşa ise 5 kez gülen taraf oldu. 5 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili ekip, söz konusu maçlarda rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde ise 23 gol gördü. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda İstanbul'da oynadığı müsabakyı 3-0 kazanırken, sahasında ise 5-2 kaybetmişti. 

Trabzon'daki maçlar 
Trabzonspor, evindeki maçlarda da Kasımpaşa'ya galibiyetlerde üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, iç sahada oynan 9 mücadelede 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi, sahasında attığı 11 gole karşılık ise kalesinde 13 gol gördü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor