Trabzonspor Mehmet Ekici için "Tamam" dedi!

Trabzonspor'da Mehmet Ekici - Aatıf takası için görüşmeler devam ediyor

Trabzonspor Mehmet Ekici için "Tamam" dedi!
Haber61 Spor Servisi- ÖZEL

Transfer döneminin bir numaralı gündemi haline gelen Mehmet Ekici için Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında görüşmeler devam ediyor.


Haber61'in edindiği son bilgilere göre; Trabzonspor'da kalmak istemediğini yönetime açıkça bildiren Mehmet Ekici için en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi ve bu kulüple masaya oturuldu. Sarı lacivertliler, Trabzonspor'a Mehmet Ekici'ye karşılık Aatıf'ı teklif etti. Bordo mavililerin yapılan görüşmeler sonucunda bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Transferin gecikmesindeki tek pürüzün takasta alınacak olan Aatıf'ın henüz tam olarak ikna edilemeyişi olduğu bildirildi.

Şuanda Fenerbahçe kampında bulunan Faslı oyuncuyu ikna etmek için hem Fenerbahçe hem de Trabzonsporlu yetkililerin çaba sarfettiği ve önemli ölçüde yol katedildiği kaydedildi. Kısa süre içerisinde Aatıf'ın teklifi kabul etmesi ve Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmesi karşılığında Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler