Trabzonspor Mas'ı daha önce beğenmemiş!

Trabzonsporlu futbolcu hakkında ilginç detay

Trabzonspor Mas'ı daha önce beğenmemiş!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un geçen yılın devre arasında Arjantin'in San Lorenzo takımından transfer ettiği Emmanuel Mas'ı önceki dönemlerde bordo mavili takımın yine izlediği ve beğenmediği ortaya çıktı.

Haber61 TV'de yayınlanan 2'ye 1 Futbol programına konuk olan antrenör Mutlu Dervişoğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı. Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönem Kafkas'ın yardımcılığını yapan Dervişoğlu, o dönem gerçekleştirdikleri transfer çalışmaları çerçevesinde Emmanuel Mas'ı da izlediklerini söyledi. Trabzonlu antrenör, Arjantin'de birçok oyuncuyla birlikte kendilerine önerilen Mas'ı takip ettiklerini ve olumsuz rapor verdiklerini dile getirdi.

Dervişoğlu  "Tolunay Kafkas döneminde yıl sonunda Arjantin'e görevlendirme yapıldı. Mas'ın diçerisinde olduğu belli oyuncuları 18 günlük süreçte takip ettik. Orada Mas'ı izleme fırsatımız oldu. Biz kendisi hakkında olumlu rapor vermedik. Daha sonra Brezilya'da Libertoters Kupası'nda Mas'a denk geldik. Orada da çok istenilen yeterlilikte görmedik kendisini. Hatta bizle birlikte olan Beşiktaş scoutlarına da önermişler. Onlar da düşünmediler ve Adrian ile Caner transferlerine yöneldiler. Geçen sene sohbetlerde şunu dile getirmiştim; İlk kez Avrupa'ya geliyor. Uyum süreci, Jetlag ve Uyku düzeninin oturması alışması süre alabilir. Bu seneki performansı belirleyici olabilir. Ancak gelinen süreçte Trabzonspor'un maalesef ihtiyaçlarını çözebileek yeterlilikte görülmüyor." ifadelerini kullandı.

Programın diğer konuğu Trabzonspor'un eski futbolcularından Macit Güven ise Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Mas için " Brezilya ve Arjantin milli takımlarında bazı oyuncuları pazarlama anlamında alınan oyuncular oluyor. Bunları satabilmek adına menajerlerle birlikte iş birliği yapılabiliyor. Bana göre Mas Arjantin Milli Takımı'nda oynayabilecek bir futbolcu değil. Orada milli takımı yönetenler ve menajerler arasında bir bağlantı olabilir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler