Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda finale kalan eserler belli oldu.

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Trabzonspor Kulübü'yle ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nda finale kalan eserler belli oldu. Toplamda 249 başvurunun yapıldığı yarışmada katılımcılardan bazılarının iki eserle yarışmaya  başvurmalarından dolayı 380 eser jüri tarafından değerlendirmeye alındı. 

Jüri tarafından titizlikle yapılan değerlendirmeler sonucunda finale kalan eserler şu şekilde açıklandı: 1. Muhammet Ali Yılmaz, 2- Nuri Sarp, 3- Ömer Topal-Erdem Temel, 4- Köksal Ayşan, 5- Mesut Döner,  6- Gülnaz Yılmaz-İlkay Olguncan 

Finale kalan eserler,  16 Ocak 2020 tarihinde jüri tarafından tekrar değerlendirmeye tabi tutularak dereceye giren eserler belirlenecek. 

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

Yarışma jürisi: Saadettin Önsel (Koordinatör), Mustafa Güler (TRT Trabzon Radyosu Yayın Şefi), Emine Yıldız (TRT Gençlik Korosu Şefi), Melek Özcan (Müzik öğretmeni), İhsan Eyüpoğlu (TRT Bölge Sanatçısı), Cevat Ocak (Spor yazarı), Süleyman Atal (Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi), Özlem Aydın (Trabzon Üniversitesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi), Ali Kemal Denizci (Trabzonspor eski futbolcusu), Serdar Bali (Trabzonspor eski futbolcusu), Ulaş Özdemir (Trabzonspor Basın Koordinatörü), Mahir Pak (Büyükşehir Bando Takımı Şefi), Ömer Sağıroğlu (Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi), Nusret Onur (AK Parti Meclis Üyesi), Ömer Dayı (CHP Meclis Üyesi), Ayşe Kabadayı (MHP Meclis Üyesi), Berrin Erkuloğlu (İYİ Parti Meclis Üyesi).  

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

"HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün katılımcılara yarışmaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Genç,  "Birbirinden değerli eserler yarışmaya katıldı. Hem şehir içinden hem de şehir dışından pek çok müziksever yarışmamıza yoğun ilgi gösterdi. Başvurulan eserleri jürimiz yoğun mesai harcayarak titizlikle değerlendirdi. Ve dereceye giren eserleri belirledi. Ben hem jüri üyelerimize hem de yarışmamıza yoğun ilgi gösteren bütün katılımcılarımıza, müzikseverlerimize, bestekârlarımıza ve emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor marşlarıyla ilgili çok zengin bir repertuar oluştu. İnşallah bu yarışma bu tür yarışmaların düzenlenmesi ve güzel eserlerin ortaya çıkarılması açısından bir teşvik mahiyetinde olur." ifadelerine yer verdi.  

Yarışmada birinciye 30.000 TL, ikinciye 15.000 TL ve üçüncüye de 10.000 TL para ödülü verilecek. Yarışmada 4.,5. ve 6. olanlara ise mansion ödülü olarak 2.000 TL verilecek. 

Yarışmanın finali 16 Ocak 2020 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 18.00'da taraftar gruplarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Dereceye giren eserler Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Özlem Aydın'ın Çok Sesli Korusu tarafından seslendirilecek. 

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

Trabzonspor Marş yarışmasında finalistler belli oldu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor