Trabzonspor maratona davet etti

Trabzonspor, Sivasspor maçına Trabzon yarı maratonuna davet ettiği pankart ile çıktı.

Trabzonspor maratona davet etti

 Trabzon Büyükşehir Belediyesinin hazırlıklarını titizlikle sürdürdüğü ve 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan 40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na Trabzonspor’dan da destek geldi. Trabzonsporlu futbolcular, Sivasspor ile oynanacak maç öncesi sahaya “40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nda Buluşalım” yazılı pankartla çıktı.     
 
Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu hazırlıkları, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatları ile yoğun şekilde devam ediyor. Bu yıl “Sıfır Atık” temasıyla organize edilen yarı maratonun sloganı ise “Hayde! Adım At Değişsin” olacak.
 
40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na Trabzonspor da destek verdi. Futbolcular, Trabzonspor’u liderliğe taşıyan Sivasspor maçı öncesi sahaya “40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nda Buluşalım” yazılı pankartla çıktı. Trabzonspor’un bu jestine taraftarlar da alkışlarla destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor