Trabzonspor - Malatyaspor maçı için kaç bilet satıldı

Trabzonspor yarın saat 16.00'da sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor - Malatyaspor maçı için kaç bilet satıldı

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig'in 29. haftasında sahasında yarın saat 16.00'da  Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da tek hedef 3 puan. ilk yarıda oynanan ve Yeni Malatyaspor'un 5-0 kazandığı maçın rövanşını almak isteyen bordo mavililer 3.'lük yolunda iddiasını sürdürmek istiyor. 

Karşılaşmada taraftarı yanında görmek isteyen Trabzonspor, bu konuda son haftalarda istediğini alamıyor. Daha önceden ortalama 29 bin ortalama seyirciye oynarker bu rakam 26 bine düştü.

Bilet satış rakamlarında ise şu ana kadar 6 bin biletin satıldığı görülüyor. Karşılaşmayı kombiler ile birlikte 21 bin taraftarın izleyeceği tahmin ediliyor. Bilet satış rakamlarındaki bu düşüşün Trabzonspor'un şampiyonluk şansı kalmamasını düşünenlerin yanısıra Cumartesi gündüz maçı olmasının da etkisi olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor