Trabzonspor maçının günü değişti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor ile Beşiktaş'ın çeyrek final rövanşını 3 Mart Perşembe günü oynayacak olmasının ardından Süper Lig programında değişiklik yaşandı. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Torku K

Trabzonspor maçının günü değişti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor ile Beşiktaş'ın çeyrek final rövanşını 3 Mart Perşembe günü oynayacak olmasının ardından Süper Lig programında değişiklik yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Torku Konyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının günü, Torku Konyaspor'un Perşembe Beşiktaş ile karşılaşacak olması nedeniyle değişti.

TFF'den yapılan açıklamada, Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının 6 Mart Pazar saat 19:00'da alındığı duyuruldu. Bu değişikliğin ardından 6 Mart Pazar günü saat 19:00'da Süper Lig'de iki karşılaşma olacak.

Torku Konyaspor - Trabzonspor maçıyla birlikte aynı dakikalarda Akhisar - Fenerbahçe karşılaşması oynanacak. Bu iki karşılaşmanın öncesinde Galatasaray ile Medipol Başakşehir saat 16:00'da karşı karşıya gelecek.

Ayrıca TFF, 6 Mart Pazar günü 19.00'da oynanması gereken Osmanlıspor-Gaziantepspor maçını ise 5 Mart Cumartesi günü saat 19:00'a alındığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor