Trabzonspor maçından sonra tehlikeli gerginlik!

Trabzonspor'un Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın son dakikalarında hakem Çağatay Şahan'ın bordo mavili takımın penaltısını vermemesi üzerine başlayan gerilim stad dışına da taştı. İlk olarak tribünlerde başlayan tepkiler stad dışında protokol ç

Trabzonspor maçından sonra tehlikeli gerginlik!

Trabzonspor'un Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın son dakikalarında hakem Çağatay Şahan'ın bordo mavili takımın penaltısını vermemesi üzerine başlayan gerilim stad dışına da taştı.

İlk olarak tribünlerde başlayan tepkiler stad dışında protokol çıkışı önünde devam etti. Kalabalık bir taraftar grubu stad çıkışında hakemi protesto ederken çok sert sloganların atıldı. Taraftarlar  " Bir hakem ölecek olay bitecek " "Kana kan dişe diş intikam" sloganlarıyla tepkilerini gösterirken çok sayıda polis ve güvenlik görevlisi taraftarın önüne geçerek önlem aldı.

taraftar-003.jpg

polis-005.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler