Trabzonspor maçında Lucas Claro sakatlık yaşadı: Oyuna devam edemedi
Trabzonspor'un Eyüpspor'u konuk ettiği maçta, konuk ekipte Lucas Claro girdiği pozisyon sonrası sakatlandı.
Yayınlanma:
Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Eyüpspor'u ağırlıyor. Çekişmeli geçen karşılaşmada konuk ekipte sakatlık yaşandı.
27. dakikada Eyüpspor'da Lucas Claro'nun ayağı Onuachu ile yaşadığı ikili mücadele sonucunda ters döndü.
Pozisyon sonrası oyuna devam edemeyen oyuncu sedye ile oyun kenarına alındı.
Bordo mavili taraftarların alkışları eşliğinde oyundan çıkan oyuncunun yerine Umut Meraş dahil oldu.

TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Takımımızın, İkas Eyüpspor ile oynadığı karşılaşmanın 27. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Luccas Claro’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Claro’ya acil şifalar diler, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

Kaynak:Haber61
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor