Trabzonspor Maçı Öncesi Kasımpaşa'da Şok!

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 9 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Karadeniz temsilcisi karşısında galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. İlk 16 haftada iyi bir grafik ortaya koyarak 29 puanla 5. sırada bulunan Kasımpaşa, son 7 maçında ise

Trabzonspor Maçı Öncesi Kasımpaşa'da Şok!

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 9 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Karadeniz temsilcisi karşısında galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

İlk 16 haftada iyi bir grafik ortaya koyarak 29 puanla 5. sırada bulunan Kasımpaşa, son 7 maçında ise yenilgi yüzü görmedi. Kendi sahasında bu sezon dörder galibiyet ve beraberlikle iki yenilgi alan lacivert-beyazlılarda zorlu maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Kart cezalısı olan Ryan Donk ve Vasil Bozhikov, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Ferhat Kiraz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz da sahada olamayacak.

Sadi Tekelioğlu yönetimindeki Trabzonspor ise geçen hafta Antalyaspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetin moraliyle İstanbul'a gelecek. Ligde son 3 deplasmanında gol atamayan ve puan çıkartamayan bordo-mavililer, dış sahada bu sezon 3 galibiyet ve 5 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler