Trabzonspor maçı öncesi flaş gelişme! Jesus Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?

Trabzonspor maçı öncesi Fenebahçe’de flaş iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor maçı öncesi flaş gelişme! Jesus Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?

Brezilya basınından, Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia geldi. Correio Braziliense'nin haberine göre; Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jesus'un temsilcisiyle görüştü. Ayrıca Palmeiras'ın hocası Abel Ferreira'nın da kapısının çalındığı aktarıldı. Jesus için anlaşma yolunun zorlu olduğu çünkü sezon bitmeden göreve getirilmesi için tazminat ödenmesi gerektiği bildirildi. Ancak Ferreira'nın daha kolay gözüktüğü kaydedildi.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞMASI 1 YILLIK

68 yaşındaki Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Deneyimli antrenör, Fenerbahçe ile çıktığı 25 maçta 16 galibiyet alırken 3 kez sahadan mağlup ayrıldı. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler