Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Durumu netleşti

Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, sakatlık yaşayan Cenk Tosun'un hafta sonu  forma giyip giyemeyeceği belli oldu.

Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Durumu netleşti

Beşiktaş'ta Giresunspor ile oynanan mücadelede sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Cenk Tosun'un, Trabzonspor'a karşı forma giyip giyemeyeceği netleşti.

Giresunspor maçında sakatlanan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, yaklaşık 1 hafta sahalardan uzak kalacak. Cenk Tosun'un, gelecek hafta Trabzonspor deplasmanında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadelenin 35. dakikasında kasığından sakatlanarak oyuna devam edemeyen ve yerini Gedson Fernandes'e bırakan Cenk'ten siyah-beyazlılara kötü haber geldi. 31 yaşındaki futbolcunun çekilen MR'ında bir yırtık tespit edildi. Ancak yırtığın büyük olmadığı ve golcü oyuncunun yaklaşık 1 hafta takımla antrenmanlara katılamayacağı öğrenildi.

Bu yüzden Cenk, gelecek hafta dış sahada oynanacak Trabzonspor müsabakasında teknik heyet tarafından riske edilmeyecek.

Beşiktaş ile bu sezon 28 resmi maça çıkan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, 15 gol ve 3 asistlik performans sergilemiş durumda.

cenk tosun bjk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler