Trabzonspor maç maç katledildi!

Bordo-mavili takım hakemlerden çok çekti. Trabzonspor bu sezon net olarak 6 karşılaşmada hakem kurbanı olarak puan yitirdi.    İşte Trabzonspor'un hakemler yüzünden kaybettiği en dikkat çeken maçlar   TRABZONSPOR: 2 AKHİSAR BLD: 2 Akhisar Bld. maçını yöne

Trabzonspor maç maç katledildi!
Bordo-mavili takım hakemlerden çok çekti. Trabzonspor bu sezon net olarak 6 karşılaşmada hakem kurbanı olarak puan yitirdi. 
 
İşte Trabzonspor'un hakemler yüzünden kaybettiği en dikkat çeken maçlar
 
TRABZONSPOR: 2 AKHİSAR BLD: 2
Akhisar Bld. maçını yöneten Alper Ulusoy, kaleci Lukac'ın Yusuf Erdoğan'ı ceza alanında indirmesine 'devam' dedi. Ahmet Cebe kendini atınca ise hatalı penaltıyı anında verdi.
 
TRABZONSPOR: 0 GALATASARAY: 1
Galatasaray derbisinde Denayer'in ceza alanı içerisinde elle kestiği topta hakem Cüneyt Çakır penaltıyı es geçti.
 
TRABZONSPOR: 1 TORKU KONYA: 2
Konya maçında Süleyman Abay, Mustafa Yumlu'nun, Rangelov'a ceza sahası dışındaki müdahalesini içeri çekti ve penaltı verdi. Ardından Traore, 21 cm ofsayttan golü attı.
 
MERSiN İY: 3 TRABZONSPOR: 2
Mersin'deki maç 0-0 devam ederken Carl Medjani'nin attığı nizami golü hakem Bülent Yıldırım, yardımcısı Asım Öz'ün de yönlendirmesi ile ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Ancak pozisyonda Medjani 11 santimetre gerideydi.
 
TRABZONSPOR: 2 G.ANTEPSPOR: 2
Gaziantepspor maçında Çağatay Şahan, Larsson ve Arokoyo'nun ceza alanında elle kestiği pozisyonlarda iki net penaltıyı vermedi. Ayrıca maçta kural hatası yapıldığı iddia edildi.
 
ÇAYKUR RİZE: 3 TRABZONSPOR: 0
ÇAYKUR Rizespor maçında hakem Ali Palabıyık, Fırtına'nın 3 çok net penaltısını vermedi. Rizeli Kweuke'nin 30 ve 32'de, Robin Yalçın'ın da 34. dakikada ceza alanında elle oynamalarına penaltı vermedi, Trabzonspor'u yaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor