Trabzonspor Lucescu'nun isteğini kabul etti!

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Lucescu ile olan görüşmelerin sezon sonuna kadar dondurulduğunu açıklamış ve o günden sonra bu konuda bir hamlede bulunmamıştı.   BAŞKANIN SEÇİM KOZUYDU Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın seçim kozu olan Lucescu'

Trabzonspor Lucescu'nun isteğini kabul etti!
Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Lucescu ile olan görüşmelerin sezon sonuna kadar dondurulduğunu açıklamış ve o günden sonra bu konuda bir hamlede bulunmamıştı.
 
BAŞKANIN SEÇİM KOZUYDU
Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın seçim kozu olan Lucescu'da geri adım atması ise camiada sıkıntıyla karşılanmıştı.
 
İŞTE LUCESCU TRANSFERİNDEKİ TÜM GERÇEKLER
Ancak işin arka tarafındaki olayların bambaşka olduğu ortaya çıktı.Kralspor.com olarak Lucescu - Trabzonspor hattı arasında yaşanan tüm gerçekleri açıklıyoruz.
 
30 MİLYONLUK BÜTÇE İSTEĞİ KABUL EDİLDİ
Aldığımız bilgilere göre, Trabzonspor Lucescu ile her konuda anlaştı hatta Lucescu'nun en az 30 milyon TL'lik bütçe isteğine bile evet denildi.
 
ÇIKAN HABERLER İŞİ ZORA SOKTU
İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Lucescu ile Trabzonspor'un anlaştığı haberleri hem Türk basınında, hem de Ukrayna basınında sık sık çıkmaya başladı. Hatta Trabzonspor başkanı Muharrem Usta da hem Twitter'da hem de katıldığı canlı yayınlarda Lucescu ile imza aşamasına geldiklerini defalarca belirtti. Fakat bu açıklamalar ve haberler Lucescu işini zora soktu.
 
SHAKHTAR BAŞKANI İLE LUCESCU'NUN ARASI GERİLDİ
Çıkan bu haberlerden sonra Lucescu'nun Shakhtar kulübü ile arası gerildi. Başkanla bir kaç kez Trabzonspor yüzünden tartıştı. Yaşanan bu tartışmalardan sonra Lucescu Muharrem Usta'yı arayarak Trabzonspor'a transferinin bu sezon mümkün olmadığını ve sene sonuna kadar sessiz kalınmasını rica ettiği öğrenildi.
 
YENİ SEZON İÇİN LUCESCU'DAN SÖZ ALINDI
Trabzonspor da Lucescu'nun bu ricasını kırmayarak, önümüzdeki sezon görüşmek üzere Rumen teknik adamdan söz alındı ve resmi siteden "Görüşmeler durdurulmuştur" açıklaması yapıldı.
 
Kralspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor