Trabzonspor Lucescu konusunu kapattı!

Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörünün kim olacağı konusu gündemdeki yerini korurken adayların en başında Başkan Muharrem Usta'nın baştan beri ismini kullandığı Mircea Lucescu ismi geliyor.    Hergün Lucescu kunusunda onlarca haber yapılırken deneyimli t

Trabzonspor Lucescu konusunu kapattı!
Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörünün kim olacağı konusu gündemdeki yerini korurken adayların en başında Başkan Muharrem Usta'nın baştan beri ismini kullandığı Mircea Lucescu ismi geliyor. 
 
Hergün Lucescu kunusunda onlarca haber yapılırken deneyimli teknik adamın yıl sonunda sona erecek olan sözleşmesi nedeniyle bordo mavili kulüp sezon sonuna kadar bu konuyu kapattığını duyurdu. 
 
Bordo mavili külüpten yapılan açıklamada "Sn. Mircea Lucescu'nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor'a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur. Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi ve Ukrayna Ligi’ndeki yolculuğu devam etmektedir. Sn. Mircea Lucescu'nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor