Trabzonspor listesine her gün yeni isimler giriyor

Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda scout ekibi kurarak futbolcu tarayan Trabzonspor'un oyuncu havuzuna her gün onlarca isim ekleniyor.   Ağırlıklı olarak gelecek vaadeden ve yıldızını bordo mavili ekipte parlatabilecek isimleri listeye alan bo

Trabzonspor listesine her gün yeni isimler giriyor
Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda scout ekibi kurarak futbolcu tarayan Trabzonspor'un oyuncu havuzuna her gün onlarca isim ekleniyor.
 
Ağırlıklı olarak gelecek vaadeden ve yıldızını bordo mavili ekipte parlatabilecek isimleri listeye alan bordo mavililer için bir çok isim de basın da yazılmaya başlandı.
 
Scout ekibinin her gün radarına takılan isimlerden bazılarının ise Braga'dan Vukcevic, Partizan’dan Zivkovic, Dinamo Zargeb’ten Hodzic, Feyenoord’tan Vilhena,  Al-Ain'den Omar Abdulrahman, Gaziantepspor’dan Orkan ve Dinamo Tiflis’ten Giorgi Kvilitaia olduğu iddia ediliyor 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler