Trabzonspor lisanssız ürünlere savaş açtı! Artık o görüntü olmayacak!

Trabzonspor'dan lisanssız ürün atağı.

Trabzonspor lisanssız ürünlere savaş açtı! Artık o görüntü olmayacak!

Trabzonspor lisanssız ürünlere adeta savaş açtı. Önce farklı numaralardan arayarak Trabzonspor adına satış yapan dolandırıcılara önlem almak harekete geçen bordo mavili ekip, şimdi de stad etrafında satış yapan standlara karşı önlem almaya hazırlanıyor. 

Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada ; "Kulübümüz, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nun çevresinde bulunan ve gelen şikayetler üzerine yapılan incelemelerde sağlık standartlarına uymadığı tespit edilen yiyecek – içecek satış noktaları ile sahte ürün satanlarla ilgili olarak harekete geçmiştir.

Buna göre; stadyum çevresindeki alanlarda yiyecek - içecek ve sahte ürün satışlarının engellenmesi amacıyla Trabzon Vergi Dairesi ve Büyükşehir Belediyesi’yle ortak bir çalışma başlatılmış olup bu tür satış yapanlara yönelik yasal işlem gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur." ifadelerini kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor