Trabzonspor lige yeniden sarıldı

Trabzonspor'da, Galatasaray galibiyetinin ardından yüzler güldü.

Trabzonspor lige yeniden sarıldı
Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa seçilen ve yaklaşık 321 gündür başkanlık koltuğunda oturan Muharrem Usta ve yönetim kurulu, görev süresi boyunca arzulanan hedefleri tutturmakta zorluk yaşadı. Hem ekonomik hem de sportif açıdan sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililerde deplasmanda alınan Galatasaray galibiyeti Usta ve yönetim kurulunun uzun bir sürenin ardından ilk kez yüzünü güldürdü. Takımla birlikte Trabzon'a gelen ve uçakta galibiyet sevincini teknik heyet ve futbolcularla birlikte yaşayan Usta, Trabzon havaalanında da taraftarların sevgisiyle karşılaşırken büyük bir moral depoladı.

TRABZONSPOR LİGE YENİDEN SARILDI

Ligde ilk 7 haftada 7 puan toplayan Trabzonspor'un 8'inci hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanından galibiyetle ayrılması bordo-mavili camiada sevinçle karşılandı. Lig sıralamasında yükselişe geçen Karadeniz ekibi puanını 10 yükselterek tehlikeli bölgeden uzaklaştı ve rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor