Trabzonspor lige odaklandı

 Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, ligde bugün sahasında Royal Halı Gaziantep ile yapacağı maça odaklandı. Kulüp genel menajeri Nihat Mala,yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmayı geçen hafta garantiledikle

Trabzonspor lige odaklandı

 Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, ligde bugün sahasında Royal Halı Gaziantep ile yapacağı maça odaklandı.

Kulüp genel menajeri Nihat Mala,yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmayı geçen hafta garantilediklerini ve artık ligi düşündüklerini belirtti.

Royal Halı Gaziantep karşılaşmasının önemli olduğunu dile getiren Mala, "Ligde hedefimiz play-off'a kalmak. Bu doğrultuda çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Royal Halı Gaziantep'i yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor