Trabzonspor liderliğe oturdu

Trabzonspor Ziraat Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda liderliğe yerleşti. Deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 2-0 yenerek 3 puanı alan Trabzonspor, grupta Gaziantepspor ile Adanaspor maçından beraberlik çıkmasının ardından grupta ilk maçlar sonunda lider ol

Trabzonspor liderliğe oturdu

Trabzonspor Ziraat Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda liderliğe yerleşti.

Deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 2-0 yenerek 3 puanı alan Trabzonspor, grupta Gaziantepspor ile Adanaspor maçından beraberlik çıkmasının ardından grupta ilk maçlar sonunda lider oldu.

F grubunda bugün Trabzonspor Nazilli Belediyespor karşılaşmasının ardından oynanan Gaziantepspor Adanaspor maçı 1-1 berabere sona erdi.

Gaziantepspor'un tek golü maçın 23. dakikasında İsmail Haktan Odabaşı'nın ayağından geldi. Adanaspor ise bu gole 83. dakikada Sami Can Keskin'le yanıt verdi.

Bu sonuçla iki takım da gruplara birer puanla başlamış oldu. Grubun bir sonraki maçında Adanaspor sahasında Nazilli Bld. ile Gaziantepspor ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor