Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni yapıldı.

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor’un kuruluşunun 55. yıl anma töreni düzenleniyor. 15 Temmuz Hürriyet ve şehitler Parkı’nda düzenlenen törene, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Yetkili Kurul temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaptığı konuşmada “Trabzonspor kurulmadan önce rekabet anlayışı için Trabzon’daki kulüpler sportif rekabete odaklanmıştı. Biri diğerini sportif anlamda geride bırakmak üzere verilen mücadeleydi. Diğerinin hakkını gasp etmek için yapılan rekabet değil sportif anlamda rakibini geçmek için yapılan rekabetti. Bu anlayışla Trabzonspor’umuz büyüdü ve bugüne geldi. Tüm başarıların hepsinde alnı ak ve dik oldu Trabzonspor’un. Karadeniz Fırtınasının 55. Yılına girdiği bu dönemde kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yan yana durarak birlikte yol almaya devam edeceğiz. Sizlerle berabere Trabzonspor’umuzu zirveye taşıyacağımız nice yıllarımız olsun. Katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor Divan Kurulu başkanvekili Mehmet Ongan, “bugün burada sadece bir futbol kulübünün kuruluş yıldönümü için toplanmadık. Gelmiş geçmiş bütün başkanları, yöneticileri, futbolcuları, teknik adamları ve taraftarlarıyla devrim yapmış durumdayız.  Trabzonspor hepimizin ortak paydasıdır. Kaldırdığımız kupa birlik ve beraberlik getirmiştir. Kulüp içinde birliği yöneticilerimiz ve teknik adamlarımız sağlamaktadır. Trabzonspor her zaman çıtayı yüksek tutmuştur. Bilinmelidir ki önümüzdeki sezon geçtiğimiz sezondan daha zor olacaktır. Trabzonspor’un sahipleri olan taraftarlarımızdan beklentimiz sabırdır. Sabırla nezaket birleşince güç doğan. Bir kez daha Çok yaşa Trabzonspor’umuz derken Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen adına saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “şehrimizin en büyük markası, ortak değerimiz, hepimizin aşkı çifte kupa şampiyonu Trabzonspor’umuzun 55. Kuruluş yılı kutlu olsun. Trabzonspor’umuza kuruluşundan itibaren hizmet etmiş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu şehir özellikle geçen yıl, bütün taraftarları ve kurumlarıyla Trabzonspor paydası altında birleşmeyi başarmıştır. Ve Bu birleşme kupayı da beraberinde getirmiştir. Bunu tekrar yapalım. Süper Kupa maçındaki performansımız ile ümitlendik. Bugün rakibimiz belli olacak ve inşallah iki kulvarda da yolumuza devam edelim.” dedi.

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Trabzon halkının bir sevdası bir aşkı var. Adeta bütün hayatını çevreleyen bir aşkı var. Trabzonspor’umuzun kuruluşunun 55. Yılını kutluyoruz. İki kupanın arasında bu kutlamayı ve konuşmayı yapmak heyecan verici. Bu güzel günleri yaşatan Başkanımızı, Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Türk milletinin bir şehir takımının bu kadar uluslararası düzeyde göstermiş olduğu başarı Anadolu insanına cesaret verdi. Bu ile ve ülkemize kattığı değer ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu şehre kattığı marka değerle bu şehir dünyaca bilinir hale geldi. Yaptığı kutlamalarla parmak ısırtan gıpta ile bakılan bir şehir haline geldi. Bugünleri yaşatan en önemli etkenlerden biri de Trabzonspor’umuz oldu. Bundan sonra alışkanlık haline geldi. O sene bu sene diyorsun. Artık her sene diyoruz” dedi.

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Konuşmaların ardından Trabzonspor kurmayları Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Rıfat Dedeoğlu’nun kabirlerini ziyaret ettiler.

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü töreni gerçekleştirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor