"Trabzonspor kurtarıcı isim aramayı bırakmalı"

Mehmet Yiğit Alp Haber61'e konuştu

"Trabzonspor kurtarıcı isim aramayı bırakmalı"
Trabzonspor Galatasaray maçı öncesinde Akyazı  Stadı önünden canlı yayın yapan Haber61 TV'nin konuklarından biri de geçen hafta yönetimden istifa eden Mehmet Yiğit Alp oldu.

Alp, istifa kararının nedenlerini açıklarken mutlaka kongreye gidilmesini ve ortak aklın seçeceği yola destek olmak gerektiğini dile getirdi. Alp ayrıca başkanlığa aday olup olmayacağı ile ilgili sorumuza bordo mavili kulüp için hergörevi yapabileceğini belirtti.

İşte Alp'in açıklamaları;

İstifa bireysel bir haktır. Bunun yersiz olup olmadığına istifa eden kişi karar verir. Bunu yersiz olduğunu kim iddia ediyorsa bu onun haddi değildir. Kendisine defalarca aradım, ulaşamadım. Özel kalemine not bırakytım en son mesaj attım. Trabzonspor'un bir an önce kongre yapması gerektiğini ve şehrin ve takımın yeni bir ruha ihtiyacı olduğunu söyeleceyktim. Bu yüzden kongre yapılmnası gerektiğini düşündüö. Malatya maçından sonra da yaptığımız hamle sonuçtan bağımsızdır. Bu karar Akhisar maçöından sonra alınmıştır ve Rıza hocanın gelişiyle de alakası yoktur. Belki zamanla ilgili tartışabiliriz. Vermek istediğimiz mesajın daha etkili olması içindir. Kongre olması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bugüne kadar Sadi hoca, Hami hoca, Ersun Hoca ve Rıza Hoca geldi. 20 tane futbolcu aldık sattık. Bunların hepsi suçlu yönetim suçsuz mu. Bizim de kendimizi eleştirmemiz gerekmektedir. Değerlendirmeyi doğru yapmalıyız.

Trabzonspor'un ne yazıkki kurtarıcılardan çektiğini görüyoruz. Kurtarıcı aramayı bırakıp ortak akılla çözüm aramalıyız. Dışarda kimseyi bırakmadan, herkesin içinde bulunduğu bir ekibin toplanması lazım. Tespitlerimizi ortaya koyalım. Trabzonspor isim aramayı bırakmalı ortak akıl kimi öngörüyorsa ona destek olmalı. Görev olarak üzerimize ne düşüyorsa kenarında göbeğinde yanında heryerde elimizi taşın altına koyalım. Hiç komplekssiz ben buna varım.  Ben bugün kazanacağımızı düşünüyorum.  Eğer kazandıktan sonra Başkan ve ekibi kongre kararı alırsa ağzımın tadıyla seçime gider belirlenen kişiye destek oluruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler