Trabzonspor Kupada moral arıyor!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor karşısında moral arayacak.    2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında yarın Nazilli Bele

Trabzonspor Kupada moral arıyor!
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor karşısında moral arayacak. 
 
2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında yarın Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında galibiyet arayacak. Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 gibi farklı bir skor ile mağlup olan Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibi Nazilli Belediyespor'u yenerek kupaya galibiyetle başlayarak yara sarmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor