Trabzonspor kupa için sahada! Beşiktaş maçı muhtemel 11'i ve son gelişmeler

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi bordo mavili takımın muhtemel 11'i, eksikler ve son gelişmeler haberimizde.

Trabzonspor kupa için sahada! Beşiktaş maçı muhtemel 11'i ve son gelişmeler

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde bu akşam 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki kritik müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Finalde 33 yıl sonra

Trabzonspor ile Beşiktaş, 33 yıl sonra bir final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

En son 1989-1990 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelen 2 ekip, 33 sezon sonra tekrar bir final maçında karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek oynanan 4 final maçında taraflar, 2'şer kez kupayı müzesine götürdü.

ts-bjk-son-gelismeler-1.webp

Trabzonspor'da 2 eksik var

Bordo mavililerde kart cezalısı olan Enis Destan ile sakatlığı süren Hüseyin Türkmen, Beşiktaş'a karşı görev yapamayacak. Öte yandan son antrenmanda yer almayan Nicolas Pepe ile Benkovic ise İstanbul'a giden kafilede yer aldı. İki oyuncunun kadroda yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor'un Beşiktaş maçı muhtemel 11'i

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, U.Güneş, Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler