Trabzonspor kupa'da Boluspor'a hazırlanıyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. eleme turunda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor kupa'da Boluspor'a hazırlanıyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. eleme turunda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 18.00'de başlayan antrenmanda, oyuncular iki gruba ayrılarak çalışmalarıyla devam etti.

İlk grupta yer alan oyuncular, yoğun maç programının ardından vücutlarını yenilemek için rejenerasyon çalışması yaptılar. Bu çalışma, hafif koşu, esneme ve masaj gibi faaliyetleri içerdi.

Diğer gruptaki oyuncular ise antrenmana dinamik ısınma ve vücutlarını esnek tutmak için yapılan mobilizasyon hareketleriyle başladılar. Ardından, teknik becerilerini ve saha içi koordinasyonlarını geliştirmeye yönelik çeşitli egzersizler gerçekleştirdiler. Bu bölümde, pas ve top kontrolü üzerine odaklanılan rondo egzersizleri yapıldı. Ayrıca, oyuncuların dayanıklılıklarını artırmaya yönelik yoğun tempolu çalışmalar da gerçekleştirildi.

Antrenmanın son bölümünde, takım halinde oynanan çift kale maç ile taktiksel anlayış ve maç kondisyonu üzerinde duruldu. Bu bölümde, oyuncuların maç temposuna uyum sağlamaları ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın taktiksel planlarını sahada uygulamaları hedeflendi.

Bordo-mavili ekip, yarın yapacakları son antrenmanla Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yardımcı antrenörler, bu antrenmanda oyuncularla maç taktiklerini gözden geçirecek ve son düzenlemeleri yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler