Trabzonspor Kucka ile yolları ayıracak mı?

Trabzonspor’da mutsuz olduğu söylenen Kucka ile alakalı açıklama geldi.

Trabzonspor Kucka ile yolları ayıracak mı?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, 74. Olağan kongresini yapıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61 canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor kadrosuna yapılacak takviyeler ve gidecek oyuncular hakkında önemli açıklamalar yapan Ağaoğlu, Kucka’nın mutsuz olduğu ve teklif gelirse satılacağı yönündeki haberlere de cevap verdi.

Ağaoğlu “İyi bir teklif gelirse başkanınızı da satın diyorum: iyi teklif her zaman değerlendirilir. Ocak ayını bekleyelim. Bu konuda hocanın raporunun gelmesi lazım. Altyapıda bir kaynama olduğu kesin. U21, 1461’in maçlarını seyrediyorum. A takımın kadrosuna çıkmayı hak eden, böyle bir gerçeğin de Trabzonspor’da patladığını hisseden futbolculara ayrı bir motivasyon geldi. Şimdi o oyuncu ben performansımı artırırsam Trabzonspor At takımında yer var diyor. Acayip para kazanacağız bu işten. Trabzonspor’un seneden bu işte 20-30 Milyon Euro kazanması lazım. Sonra bizde oturacağız keyifle seyredeceğiz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor