Trabzonspor Konyaspor maçına kimler girebilecek?

Trabzonspor'un Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmaya kimler girebilecek?

Trabzonspor Konyaspor maçına kimler girebilecek?
Trabzonspor’un Çarşamba günü  Avni Aker stadında Serhat Ardahanspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye kupası maçına Trabzonspor’un kupadakı cezası nedeniyle seyirci alınmayacak.

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye kupasında Akhisarspor ile oynanan maçta ceza alan bordo mavililer Serhat Ardahanspor maçında taraftarından yoksun olarak oynayacak. Bordo Mavililerin kupada ki tek maçlık cezası bu maçla son bulacak.

KONYA MAÇINA  KİMLER GİDEBİLECEK?

Trabzonspor’un Süper ligin 5 haftasında Avni Aker’de konuk edeceği Konyaspor maçına Trabzonspor taraftarı  kısmen alınacak. Bordo Mavililerin Konyaspor ile oynayacağı maçı geçtiğimiz yıl  çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçında sahada  olmayan taraftarlar izleyebilecek.

Olaylı Fenerbahçe maçında tribünde olan taraftarlar bordo mavili ekibin cezası nedeniyle   Avni Aker’de oynanacak olan Konyaspor maçına alınmayacaklar.

Geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe maçında tribünlere girmeyen bordo mavili taraftarlar Passolig'leri ile Konya maçını izleyecek
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler