Fırtına Konya'da galip! Konyaspor 1-3 Trabzonspor

Trabzonspor, Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Konyaspor'u 3-1 mağlup etti.

Fırtına Konya'da galip! Konyaspor 1-3 Trabzonspor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bordo mavililer mücadeleye Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Pepe 11'i ile başladı.

Trabzonsporlu futbolcular maçın başlama düdüğünün ardından PFDK kararlarını protesto etmek adına 30 saniye boyunca omuz omuza hareketsiz şekilde durdu.

flas-protesto-1-001.webp

Trabzonspor, 19. dakikada Trezeguet'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

59. dakikada Edin Visca'nın penaltı golüyle fark 2'ye yükselirken, Konyaspor 79. dakikada Steven N'Zonzi ile skoru 1-2 yaptı. Maçta son sözü, 88. dakikada sahneye çıkan Fountas söyledi ve karşılaşma 3-1 tamamlandı.

Fırtına, aldığı bu galibiyetle puanını 52'ye çıkarttı ve haftayı 3. sırada kapattı. Bordo mavililer 32. hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor'u konuk edecek.

ts-konya.webp

ts-konya-2.webp

ts-konya-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor