Trabzonspor Konya şanssızlığı

Trabzonspor, Konya deplasmanında 9 yıllık galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Trabzonspor Konya şanssızlığı

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor, 12.06.2019 Pazar günü saat 16:00'da deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Atiker Konyaspor ile Trabzonpor 36. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer rakibi karşısında deplasmanda 9 yıllık galibiyet özlemini dindirmek istiyor. 

Atiker Konyaspor ile Trabzonspor Konya Büyükşehir Belediye Stadyumun’da yapacakları maçla birlikte Spor Toto Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 35 maçta bordo-mavililer 18 galibiyet elde ederken, Atiker Konyaspor ise 9 galibiyet aldı. 8 maçta ise eşitlik bozulmadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 52 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 37 gol gördü. 

TRABZONSPOR 9 YILDIR KONYA'DA KAZANAMIYOR

Trabzonspor, deplasmanda oynadığı maçlarda ise rakibi Atiker Konyaspor karşısında zorlandı. Konya'daki en son galibiyetini 1 Kasım 2010'da 2-1'lık skor ile alan Karadeniz ekibi söz konusu tarihten beri ligde oynadığı maçlarda rakibini yenemiyor. Bu müsabakadan sonra iki takım arasında oynanan 5 maçta Atiker Konyaspor 3 galibiyet alırken 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor