Trabzonspor kongresinde kimler oy kullanabilecek?

Trabzonspor kongre kararı aldı. Peki kongrede kimler oy kullanabilecek?

Trabzonspor kongresinde kimler oy kullanabilecek?

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yönetimi bu akşam yapılan toplantı sonrasında 7-8 Nisan tarihlerinde kongre kararı aldı. Şimdi merak edilen konulardan biri kongre de kimler oy kullanabilecek?


Edinilen biilgiye göre Trabzonspor Tüzüğünün 30. maddesi uyarınca bir önceki genel kurulda oy kullanma hakkı olanlar, 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan olağansütü genel kurulda o kullanabilecek.

Tüzüğün ilgili maddesinde "Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılma hakkı: En son olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkı elde etmiş bulunan üyeler, olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılma hakkına sahiptir.​" ifadeleri yer alıyor.

Bu ifade ne anlama geliyor

Son yapılan 15 Aralık 2017 tarihindeki Genel Kurulda oy kullanma hakkı bulunan delegelerin 7-8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan olğanüstü genel Kurulda oy kullanma hakkı bulunacak.

OY KULLANMA HAKKI OLANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

İşte Trabzonspor tüzüğünün 30. maddesi;

Trabzonspor kongresinde kimler oy kullanabilecek?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor