Trabzonspor kongresinde itirazlar çoğalıyor!

Trabzonspor Kongresi'nde sandıktan Muharrem Usta'nın 3061 oyla başkanlığa seçilmesinin ardından 3049 oyla ikinci olan Celil Hekimoğlu cephesi divan kuruluna son 5 sandık için itirazda bulunmuştu. Ancak bu itirazın ardından salonda yeni bir gelişme yaşandı

Trabzonspor kongresinde itirazlar çoğalıyor!

Trabzonspor Kongresi'nde sandıktan Muharrem Usta'nın 3061 oyla başkanlığa seçilmesinin ardından 3049 oyla ikinci olan Celil Hekimoğlu cephesi divan kuruluna son 5 sandık için itirazda bulunmuştu.

Ancak bu itirazın ardından salonda yeni bir gelişme yaşandı ve Divan Kurulu adeta dilekçe yağmuruna tutularak yeni itirazlar gündeme geldi.

Konuyla ilgili Haber61 TV'ye açıklamalarda bulunan Hekimoğlu'nun yönetim listesindeki Av. Hakan Orhan tüm sandıkların yeniden sayılmasını istediklerini belirterek " Oylar yanlış kullanılmış. Birçok kişi divan kurulu seçiminde kullanılan oyları seçim sandığına atmış.  Yanlızca bir sandıkta 16 Celil Hekimoğlu oyu iptal edilmiş. Bu nedenle sandıkların yeniden sayılarak karşılaştırma yapılması gerekiyor. Bu durumda gerekirse Denetleme Kurulu'na gidilir gerekirse de dava yolu açıktır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler