Trabzonspor kongresinde en büyük heyecan orada yaşandı

Trabzonspor’da kongre heyecanı sona erdi.

Trabzonspor kongresinde en büyük heyecan orada yaşandı

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’un 74. Olağan Genel Kurul’u Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun tek liste olarak girdiği seçimde 828 oyun 790’ını alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede Trabzonspor kurullarının seçimleri de yapıldı. En büyük heyecan ise Arşiv ve Müze Kurulu’nda gerçekleşti. Rahmi Çavdar ve Mehmet Salih Uzun Başkanlığındaki listelerin yarıştığı kongrede 534 oy alan Mehmet Salih Uzun’un listesi kongreyi kazandı. Rahmi Çavdar’ın listesi de 200 oyda kaldı.

Diğer Kurullar ise seçime tek liste olarak girdi. Haluk Raci Gençosmanoğlu Başkanlığında ki liste 443 oyla Disiplin Kurulu, Osman Çavuşoğlu Başkanlığındaki Sicil Kurulu 446 oyla, Mahmut Ören Başkanlığındaki Denetleme Kurulu listesi 508 oyla rakipsiz girdikleri kongreyi kazanmış oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor