Trabzonspor kongresi öncesi büyük sürpriz

Trabzonspor'da yaklaşan genel kurul öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkanlık için aday olan Celil Hekimoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu birleşme kararı aldı.   Başkanlık için aylar öncesinden çalışmaya başlayan Celil Hekimoğlu ile adaylık için adı geçen

Trabzonspor kongresi öncesi büyük sürpriz
Trabzonspor'da yaklaşan genel kurul öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkanlık için aday olan Celil Hekimoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu birleşme kararı aldı.
 
Başkanlık için aylar öncesinden çalışmaya başlayan Celil Hekimoğlu ile adaylık için adı geçen isimlerden Sebahattin Çakıroğlu güçlerini birleştirme kararı aldılar. Buna göre Çakıroğlu, Hekimoğlu'nun listesinde etkili bir konumda görev alarak seçime birlikte girmeyi kabul etti.
 
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Celil Hekimoğlu, Çakıroğlu ile bir süredir görüşme süreci yaşadıklarını kaydederek, "Sayın Sebahattin Çakıroğlu ile birlikte büyük Trabzonspor'umuzun menfaatleri ve gelecek vizyonumuz için güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor