Trabzonspor - Kızılcabölükspor maçı canlı yayını / A2 tv nasıl izlenir

Trabzonspor Kızılcabölükspor maçını canlı izlemek için uydu ayarlarınızdan A2'yi tarayarak bulmanız gerekiyor

Trabzonspor - Kızılcabölükspor maçı canlı yayını / A2 tv nasıl izlenir

Trabzonspor - Kızılcabölükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, A2 TV canlı izlemek için ne yapmalı ve A2 TV frekans bilgileri nelerdir? sorularının yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda mücadele eden Trabzonspor bugün  Avni Aker'de Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. İlk maçında sürpriz şekişde Gümüşhanespor'a yenilen, ikinci maçında ise Konyaspor ile berabere kalan Trabzonspor rakibini yenerek kupada grubunda iddialı konuma gelmek istiyor. 

Grupta 1 puanla 3. sırada yer alan bordo mavililer bu karşılaşmada 3 puanı alması halinde 4 puana ulaşarak 5 puanla ikinci sırada yer alan Konyaspor'a yaklaşmış olacak. Grupta lider ise 7 puanlı Gümüşhanespor. Kızılcabölükspor ise henüz puanla tanışamayarak son sırada yer alıyor.

Maç öncesi bordo-mavililerde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmazken, teknik direktör Ersun Yanal'ın sıkışık fikstür nedeniyle yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Trabzonspor'un kupada Atiker Konyaspor ile oynadığı maçta forma şansı bulan genç oyuncular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün, Kızılcabölükspor karşısında da sahada olması bekleniyor. Yusuf ve Abdülkadir'in ortaya koyduğu performanstan memnun kalan Ersun Yanal'ın, Kızılcabölükspor karşısında da genç oyunculara görev verebileceği öğrenildi.

Avni Aker'de oynanacak mücadele saat 18.30'da başlayacak


a2 tv frekans bilgileri

Bugün saat 18.30'da başlayacak olan Trabzonspor Kızılcabölükspor maçı A2 TV'den canlı yayınlanacak. Atv grubunun yeni kanalı olan A2 bazı uydu alıcılarda olmayabilir. Eğer bu kanal listenizde yer almıyorsa uydunuzda gerekli frekans bilgilerini girerek ekleyebilirsiniz.

A2 TV FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

Digiturk'te 35 nolu kanalda yayın hayatına başlayan A2, Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak. Dsmart kullananlar ise frekans bilgilerini ekleyerek kanala ulaşabilecekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor