Trabzonspor kiralık göndermişti kupada rakip oldu

Trabzonspor'dan, Karagümrük'e kiralık olarak giden Dimitrios Kourbelis Ziraat Türkiye yarı finalinde Trabzonspor'a karşı oynayacak.

Trabzonspor kiralık göndermişti kupada rakip oldu

Trabzonspor'dan devre arasında Karagümrük'e sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer olan Dimitrios Kourbelis Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Trabzonspor'a karşı forma giyecek.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. Bordo-mavililerin yarı finaldeki rakibi, bugün oynanan Galatasaray – Fatih Karagümrükspor maçı sonucunda Karagümrük oldu.

Bu sonuç ile beraber Trabzonspor,kiralık olarak yolladığı Kourbelis'in bulunduğu ve efsane oyuncusu Şota Arveladze yönetimindeki Karagümrük'e karşı Ziraat Türkiye yarı final maçında mücadele edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler