Trabzonspor kenetlendi!

Başkan Ağaoğlu takıma ve Karaman'a destek oldu

Trabzonspor kenetlendi!

Art arda 2 mağlubiyet alan Trabzonspor’da moraller düşmedi, aksine takım daha da kenetlendi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman’a, Karaman ise futbolcularına sahip çıktı. Soyunma odasında ‘Artık toparlanma zamanı’ sesleri yükseldi.

Trabzonspor'da sezona ‘öze dönüş’ politikası ile giren ve takımdaki birlikteliği sağlayarak işe başlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Ünal Karaman bu projenin meyvelerini almaya başladı.

Geçen hafta yaşadığı Alanya mağlubiyeti sonrasında önceki gün Göztepe’yi ağırlayan Fırtına, sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Ancak bu kayıplar sonrasında Fırtına’da moraller düşmedi, aksine Trabzonspor daha da kenetlendi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman’a, Karaman ise futbolcularına sahip çıktı.

‘Yenemeyeceğimiz takım yok’

Maçın ardından soyunma odasında öğrencileriyle konuşan tecrübeli çalıştırıcının, “İlk yarıda ne kadar kötü oynadıysanız, ikinci yarıda da o kadar iyi mücadele ettiniz. Son 45 dakikada sahada gerçekten kazanmak isteyen, özverili bir Trabzonspor vardı. Bu ruhu sahaya yansıttığımız sürece ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Artık toparlanma zamanı. Henüz ligin başındayız ve seri galibiyetlerlerle çıkışa geçebiliriz. Sizlere güveniyorum” dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor