Trabzonspor kendini geçti!

Trabzonspor ilk yarıdaki puan barajını geçti.

Trabzonspor kendini geçti!

Trabzonspor ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçta 18 puan toplarken, ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 8 maçında ise 20 puan toplayarak İlk yarıdaki puan barajını da aştı.


Bordo-mavililer ilk yarıda oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 18 puan topladı ve 13. sırada yer aldı. Ligin ikinci yarısında ise ortaya koyduğu performans ile bordo-mavili takım yenilmezliğini sürdürdü. İkinci yarıda oynadığı ilk 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik elde eden bordo-mavililer 20 puan topladı. Bordo-mavililer lig sıralamasında ise averajla 5. sıraya yerleşirken, 8 basamak birden çıktı. 8 maçta ise kalesinde 3 gol görürken rakip kaleleri ise 13 gol gönderdi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONA 11 PUAN FARK ATTI

Trabzonspor, ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla da geçtiğimiz sezonu geride bıraktı. Bordo-mavililer 2015-16 sezonunun 24. haftasında 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken; attığı 29 gole karşılık ise kalesinde 37 gol gördü ve 27 puan toplayarak 14. sırada yer aldı. Bordo-mavililer bu sezon ise oynadığı 24 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Attığı 25 gole karşılık ise kalesinde 23 gol gördü ve 38 puan ile 5. sırada yer alarak geçtiğimiz sezona 11 puanlık fark attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor