Trabzonspor kazanmaya alıştı

Bordo mavililer son 6 maçta yenilmedi

Trabzonspor kazanmaya alıştı
Trabzonspor, Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 maçta da yenilgi yüzü görmedi, bu seride 5 galibiyet, 1 de beraberlik aldı.

2017-18 sezonuna istediği başlangıcı yapamayan bordo mavililer, son haftalarda elde ettiği sonuçlarla yükselişe geçti. Süper Lig’de son 4 haftada oynadığı maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden ve üst sıralara doğru yükselişe doğru geçen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da oynadığı 2 maçı kazanmayı başardı.

ÇALIMBAY İLE GELEN SERİ

Sezona teknik direktör Ersun Yanal ile başlayan ancak ilk 8 haftalık bölümde yalnızca 2 galibiyet alıp toplamda 9 puan toplayabilen bordo mavililer, Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Çalımbay ile çıkışa geçti. Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, lig ve kupada sonraki oynadığı 6 maçın 5’ini kazandı, 1’inden ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler