Trabzonspor kazanırsa kendini aşacak!

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor karşısında 5'te 5 yapmak için mücadele edecek.

Trabzonspor kazanırsa kendini aşacak!

Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Ünal Karaman, Pereira’nın ardından Novak’ı da Yeni Malatya maçında ilk 11’e monte edecek. Defans ideal dörtlüye kavuşacak. Tek hedef 5’te 5 yapmak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman uzun bir aradan sonra Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla ideal kadrosuna kavuşacak. Bordo-mavili takımda Onazi ve Kamil Ahmet dışındaki tüm oyuncular forma giymeye hazır. Sakatlığı düzelen Filip Novak'ın da oynayabilecek düzeye gelmesiyle kadroda mini bir revizyona gidecek olan Ünal Karaman'ın sol bekte Ibanez'i kulübeye çekip, Çek oyuncuya görev vermesi bekleniyor.

KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK
Böylelikle savunmada uzun bir aranın ardından Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak'tan oluşan ideal dörtlü yer alacak. Karaman, Malatyaspor maçının kolay geçmeyeceğini belirterek, "Kazanmamız halinde 4.'lükteki konumumuzu garantiye alacağız. Rakibimizin de kendi hedefleri var ve bu sene gerçekten çok güzel işler başardılar. Saygı duyarak oynayacağız ve kendi doğrularımızı yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

TAKTİK ÇALIŞTILAR
Bordo-mavililer, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından taktiksel çalışmalar yapıldığı bildirildi. Nwakaeme idmanın ardından frikik çalışması yaptı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler