Trabzonspor kazanırsa ilk yarıyı geçecek

TRabzonspor ilk yarı performansını geride bırakacak.

Trabzonspor kazanırsa ilk yarıyı geçecek

Trabzonspor ilk yarının 10 haftasında 15 puan toplamıştı. Bu hafta Antalyaspor’u yenerse 17 puana ulaşacak. Zafer serisi de 3’e çıkacak.

Bordo-mavililer bu sezon genç yıldızlarıyla önemli bir performans sergiliyor.

Karadeniz Fırtınası sezonun ilk devresinde 9 maçta 14 puan toplamıştı. Trabzonspor 2. devrede de aynı formu tutturdu. İlk yarının 10. haftasında Antalyaspor ile berabere kalan Fırtına, bu kez kazanarak kendi performansını sollamak istiyor. Trabzonspor, Akdeniz ekibini mağlup ederse 10 haftada 17 puana yükselecek. İlk devrede aynı dönemdeki 15 puanı geçecek. Bordo-mavililer, Akhisar ve Erzurum'u devirmişti. Bu hafta da kazanarak seriyi sürdürme peşinde.

6 PUAN FARK VAR
Hedef Avrupa Kupası bileti. Bitime 8 hafta kala en yakın rakibinin 6 puan önünde olan Trabzonspor, Antalyaspor'u mağlup ederek avantajını sürdürme peşinde. Karadeniz Fırtınası'nda Ünal Karaman ve öğrencileri başarılı sezonu Avrupa bileti ile taçlandırmayı çok 6 istiyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor