Trabzonspor kazandı, sosyal medya coştu!

Trabzonspor'un galibiyeti sosyal medyada yankı uyandırdı.

Trabzonspor kazandı, sosyal medya coştu!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

5-0 mağlup olunan Yeni Malatyaspor karşılaşmasından sonra adeta küllerinden doğan fırtına o maçtan bu yana ligde 5 maçtır kaybetmiyor. Evinde Fenerbahçe'yi 2-1, Kayserispor'u 2-0, Konyaspor'u 3-0'la geçen Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu akşam alınan 4-1'lik galibiyetten sonra Trabzonspor ligde averajla 2.'liğe yerleşti ve uzun zaman sonra en iyi ilk devre performansını gösterdi.

AHMET AĞAOĞLU: "BİR AİLE OLDUNUZ..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor kadrosunun fotoğrafını paylaşarak, 'Bir aile oldunuz,aslanlar gibi savaştınız, emeklerinize sağlık, hepinizden Allah razı olsun' notunu ekledi.

BONGONDA  VE ZOKORA UNUTMADI

2017-18 Sezonunda Trabzonspor'da oynayan Theo Bongonda, sosyal medya hesabından puan tablosunu paylaşarak, 'Bravo Beyler' notunu ekledi.

Diğer bir eski Trabzonspor'lu Dider Zokora ise Abdulkadir Ömür'ün fotoğrafını paylaşarak, "Türk Messi! Bugün inanılmazdı. Haydi Trabzonspor, asla pes etme! Tebrikler." notunu paylaştı.

UĞURCAN ÇAKIR: "ŞAMPİYONLUK İNANCIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyla taraftara umut veren genç kaleci, "Sezonun 1. devresini güzel bir galibiyet ile tamamladığımız için mutluyuz. Devre arası kampında çok iyi hazırlanıp, sezonun 2. devresine iyi başlayıp şampiyonluk inancımızı devam ettireceğiz. Tebrikler Takım!" notunu paylaştı.

Yusuf Yazıcı, "Enerjimiz de inancımız da yüksek! 2019 bizim yılımız olsun" derken, Trabzonlu genç oyuncular galip gelinen maçın ardından gelenek haline getirdikleri 'Trabzon'un Çocukları' pozunu da vermeyi ihmal etmediler.

'GEÇMİŞ OLSUN ONAZİ"

Çaykur Rizespor karşılaşmasında aşil tendonunun kopması sebebiyle sezonu kapatma noktasına gelen Nijeryalı yıldıza destek mesajları geliyor. Başta takım arkadaşları yapmış oldukları paylaşımlarla geçmiş olsun dileklerini iletirken, taraftarlarda benzer şekilde destek mesajları gönderdiler. 

 

TRABZONSPOR: "SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor, sosyal medyadan yayınladığı yazılarla tarafltarlarına teşekkürlerini sundu. Galibiyetin görsellerini paylaşan Trabzonspor "Her zaman her koşulda. Bize inanan ve yanımızda olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizle..." notunu ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor