Trabzonspor Kayyuma mı kalıyor?

Trabzonsporlu üyeler hareket geçti. Trabzonsporlu bazı Üyeler"Trabzonspor yönetim kurulunun yetkisiz olduğuna dair yerel mahkeme kararlarıyla birlikte Trabzon Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.Trabzonspor Yönetim Kurulu transfe

Trabzonspor Kayyuma mı kalıyor?

Trabzonsporlu üyeler hareket geçti. Trabzonsporlu bazı Üyeler"Trabzonspor yönetim kurulunun yetkisiz olduğuna dair yerel mahkeme kararlarıyla birlikte Trabzon Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu transfer için start verirken, bordo mavili kulübün bazı üyeleri Trabzonspor Yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

 Yerel Mahkeme  Trabzonspor Yönetiminin görev süresini 6 aydan 2,5 yıla çıkaran oylamanın yasal olmadığı ve en kısa sürede kongre yapılması yönünde karar almıştı. Yerel Mahkeminin bu kararı da Yargıtay tarafından onanmıştı.

Trabzonspor yönetimi bunun üzerine Yargıtay'dan karar düzeltme talebinde bulunmuştu.

Trabzonspor Platformu üyeleri yargı kararlarıyla birlikte Trabzonspor Yönetiminin yetkisiz olduğu ve transfer yapamayacağı gerekçesiyle Yönetim hakkında Trabzon Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmaya  hazırlanıyor.

Üyeler hukuksuz bir şekilde görev yapmaya devam eden İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin öz mal varlıklarına ihtiyadi tedbir konulması ve kongreye kadar kulübe kayyum atanmasını da istiyorlar.

Üyeler bu yönde dilekcelerini bu hafta içersinde Trabzon Cumhuriyet Savcılığına verecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor