Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde "Önce Vatan" Mesajı

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken antrenman öncesi anlamlı bir törene imza attı. Şehitler için saygı duruşunda bulunan bordo-mavililer, siyah tişörtler ve Türk bayrağıyla teröre karşı birlik mesajı verdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde "Önce Vatan" Mesajı

Trabzonspor, Süper Lig’in hafta sonu oynanacak kritik Kayserispor deplasmanı öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplandı. Ancak bu akşamki antrenmanın atmosferi, sahadaki taktik çalışmalardan ziyade verilen milli mesajlarla şekillendi. Teknik heyet ve futbolcular, antrenman başlamadan önce Dağlıca ve Iğdır’da vatan görevini yaparken şehit düşen kahraman asker ve polislerimizi anmak adına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Siyah Tişörtler ve Türk Bayrağı

Bordo-mavili oyuncular, idmana üzerlerinde "Önce Vatan" yazılı siyah tişörtlerle çıkarak yas ve kararlılık mesajını paylaştı. Saha ortasında dev bir Türk bayrağı açan futbolcuların bu duruşu, camiadan büyük takdir topladı. Milli değerlerin ön planda tutulduğu bu başlangıcın ardından takım, teknik direktör yönetiminde çalışmalarına geçiş yaptı.

Eksikler ve Antrenman Notları

Saha çalışmalarında ise milli takımlarında görev yapan Okay Yokuşlu, Mbia, Esteban Alvarado ve Erkan Zengin yer almadı. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Marko Marin, Bourceanu ve Bosingwa ise salonda özel bir çalışma programı uyguladı. Eksik kadroya rağmen yüksek tempoda geçen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından yapılan taktiksel pas çalışmalarıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.