Trabzonspor Kayserispor maçına damga vuran olay!

Kayserispor ile Trabzonspor arasında Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında oynanan karşılaşmanın en önemli anekdotu iki oyuncunun eski takımlarına karşı attığı goller oldu.   Eski takımlarına karşı gol atanlar   Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olan

Trabzonspor Kayserispor maçına damga vuran olay!
Kayserispor ile Trabzonspor arasında Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında oynanan karşılaşmanın en önemli anekdotu iki oyuncunun eski takımlarına karşı attığı goller oldu.
 
Eski takımlarına karşı gol atanlar
 
Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olan Sefa Yılmaz ile Trabzon'dan sezon başı  kiralık olarak Kayserispor'a gelen Zeki Yavru, attıkları goller ile geceye damga vurdu. 
 
Zeki Yavru attığı şık golün ardından eski takımına saygısından sevinemezken, gol sonrası tribünlere asker selamı göndererek attığı golü şehitlere armağan ettiğini gösterdi. Zeki Yavru, hem maç öncesi hem de maç sonrası Trabzonspor teknik heyeti, takım arkadaşları ve malzemeciler ile hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler