Trabzonspor Kayserispor maçı muhtemel 11'i!

Son haftalarda revire dönen Trabzonspor, önümüzdeki pazartesi günü taraftarlarının önünde çıkacağı Kayserisspor maçına adeta bilenmeye başladı.  Takımdaki bazı sakat ve hastalar iyileşmeye başlarken, cezalı olduğu için geçtiğimiz hafta forma giyemeyen Cav

Trabzonspor Kayserispor maçı muhtemel 11'i!

Son haftalarda revire dönen Trabzonspor, önümüzdeki pazartesi günü taraftarlarının önünde çıkacağı Kayserisspor maçına adeta bilenmeye başladı. 

Takımdaki bazı sakat ve hastalar iyileşmeye başlarken, cezalı olduğu için geçtiğimiz hafta forma giyemeyen Cavanda’nın bu hafta kırmızı kart cezalısı Douglas ile yer değiştirmesi bekleniyor. 

Kadroda olmayan diğer oyuncular ise bir ay sahalardan uzak kalacak olan Cardozo, ve 2’şer ay yeşil sahalardan ayrı kalacak olan Mehmet Ekici, Güray Vural ve Okay dörtlüsü.

A takım kadrosunda yer alan 24 oyuncudan, 5 eksikle Kayserispor karşılaşmasına hazırlanan Bordo mavililer de ayrıca Musa ve Bosingwa’nın soğuk algınlığı ile ilgili ateşli hastalığı da devam ediyor.

Akhisar maçında Özer’i kulübede oturtarak, Bosingwa’ya ilk maçında kaptanlık veren Hami Mandıralı, bu konuda spor kamuoyunda eleştirilerin odağı haline gelirken, formsuz da olsalar elde sağlam adam yok iken, Erkan ile Aykut’u oynatmaması da yoğun eleştiri almıştı.

Haliyle söz konusu toplam 7 oyuncudan pazartesi akşamı faydalanamayacak olması, Hami Mandıralı’nın elinde geri kalan 17 kişiden yine de iyi bir 11 çıkartabileceğini gösteriyor. 

3.kaleci Yavuz’u saymazsak, Musa ve Bosingwa’nın maç saatine kadar iyileşmemesi halinde Hami hocanın, Ramazan Övünç ve Yusuf Yazıcı ile birlikte 18 kişilik maç kadrosunu tamamlaması bekleniyor.

Mandıralı, elindeki 18 oyuncuyu masaya yatırdığında, Sarı kırmızılılar önündeki en sağlıklı ilk 11’ in büyük bir ihtimalle şöyle olması bekleniyor.

Bu arada, Süper Ligde haftanın son karşılaşması olacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçının önemini bilen Trabzonsporlu taraftarların,  pazartesi gecesi, saat: 20.00’de  Avni Aker’de oynanacak olan karşılaşmada, takımlarını yalnız bırakmaması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler