Trabzonspor kaynak arayışında!

Muharrem Usta'dan mesaj var

Trabzonspor kaynak arayışında!
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Bordo- Mavililer’de Başkan Muharrem Usta kaynak arıyor...

Fırtına, Beijing Guoan ile Burak Yılmaz’ın bonservisi için 4 milyon Euro (16 milyon TL) karşılığında el sıkışmıştı. Ancak Çin ekibi, bu bedelin peşin olarak ya da 2-3 aylık bir taksit ile ödenmesini istiyor.

Stoper bölgesi içinde Serdar Taşçı konusunda Spartak Moskova ile 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) karşılığında anlaşma sağlayan Trabzonspor, kaynak arayışını hızlandırdı.

Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Başkan Usta, göğüs sponsoru QNB ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer’in patronu, nakit sıkıntısının bir kısmını QNB’den gelecek 2.5 milyon Dolar (9 milyon TL) ile çözecek.

‘Herkes elini taşın altına soksun’

Usta bu konuda aynı zamanda Bordo- Mavili yöneticilere de seslendi. Transferler için nakit paraya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Karadeniz ekibinin 1 numarası, “Önümüzdeki sezon bizim için çok değerli. Zirveye oynamak adına da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de bize her konuda destek olmanız gerekiyor. Zaman bu zamandır. Herkes elini taşın altına soksun” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler