Trabzonspor kasketlerinin sahtesini üretip bir de video yayınladılar

Trabzonspor'un satışa sunduğu Trabzonspor logolu kasketlerin sahtesini üretirken video çekip yaptığı sahtecilikle övündü.

Trabzonspor kasketlerinin sahtesini üretip bir de video yayınladılar

Trabzonspor'da Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı ile tarihe kazınan, Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a geldikten sonra takmasıyla yeniden moda olan kasketler, Trabzonspor logosu ile TsClublarda satışa sunulmuştu.

119 TL'den satışa sunulan kasketlere taraftarlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Bu ilgiyi fırsat olarak gören fırsatçılar, kasketlerin sahtesini üretip piyasaya sundular. Yaptıkları sahtecilikten çekinmeyerek bunu videoya aldılar ve sosyal medyadan paylaştılar.

Çektikleri videoda kasketin Trabzonspor'daki tarihçesiyle beraber, nasıl yaptıklarını anlatan şahıslar, Trabzonspor aşkıyla ürettiklerini iddia ettikleri sahte ürünlerin satışa ve siparişe hazır oılduklarını belirttiler.

Böyle pişkince ve korkusuz bir şekilde Trabzonspor logolu ürünleri yapıp satan kişilere bazı taraftarlar tepki gösterirken, Trabzonspor'un nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler