Trabzonspor Karşıyaka Deplasmanında

 Trabzonspor Basketbol, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında İzmir deplasmanında Pınar Karşıyaka'nın konuğu oluyor.

Trabzonspor Karşıyaka Deplasmanında
1.P Pınar Karşıyaka 23 -14 Trabzonspor (Bitti)
2.P Pınar Karşıyaka 44 -38 Trabzonspor (Bitti)
3. Periyot Pınar Karşıyaka 48 -43  Trabzonspor
4. Periyot Pınar Karşıyaka  -  Trabzonspor

Geçtiğimiz hafta Galatasaray Odeabank'ı farklı mağlup ederek puan tablosunda 3 galibiyet 4 mağlubiyet ile 8. sıraya yerleşen Trabzonspor, ligin 8. haftasında ligde ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın konuğu olacak. Bu akşam saat 18:00'de Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma belNSports3 kanalından canlı yayınlanacak...

ESKİ KARŞIYAKA DEĞİL AMA

Trabzonspor'un bu haftaki rakibi Pınar Karşıyaka ligde oynadığı 7 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarırken, 6 karşılaşmadan ise mağlup ayrılarak 15. Sırada yer aldı. Aynı zamanda FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda da mücadele eden Pınar Karşıyaka, ligin tam tersi performansla oynadığı 6 karşılaşmadan 5 galibiyet çıkarırken, sadece bir kez mağlup olarak grubunda 2. sırada yer alıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler