Trabzonspor kararlı! Bütçe aşılmayacak

Trabzonspor transfer çalışmalarında en önemli kriteri bütçe.

Trabzonspor kararlı! Bütçe aşılmayacak

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Sezon sonuna yaklaşılırken ligdeki Avrupa yarışını sürdüren Trabzonspor’da önümüzdeki sezonun planlaması da yapılıyor. Teknik ekip, Scout ekibi ve yöneticilerden oluşan ekip ince eleyip sık dokuyor. 

Trabzonspor’un gelir ve gider tablosu üzerinden hesaplama yapan yönetim takımın maaş bütçesini 15 Milyon Euro olarak belirledi. Gelecek ve gidecek oyuncularda bu bütçeyi gözetecek yönetim, sözleşmesi biten oyuncular ile yerlerine gelecek oyuncuların maliyeti arasındaki dengeyi koruyarak toplam takım bütçesi olan 15 Milyon Euro’yu aşmamakta kararlı.

Haber61 mikrofonlarına açıklama yapan Trabzonspor futbol şube sorumlusu Haluk Şahin “Teknik ekip, Scout ekibi ve transfer komitemiz devamlı toplanıp konuşuyoruz. Bizim şuanki listemizde her bölgede en az 3-4 tane isim var. Bunların içinde a-b-c planı yapıyoruz. Ekuban Mayıs’ın sonuna kadar bizde, 1+1 sözleşmesi var. İbanez ve Rodallega’nın sözleşmesi bitiyor. Onlarla da oturup konuşacağız. Eğer Kulübün bütçesine uygun olursa da devam edeceğiz, anlaşamazsak yollarımızı ayıracağız. Kulübün menfaati için çalışıyoruz. Çünkü kulübün koyduğu bir bütçe var. 15 Milyon takım bütçemiz var. Bunu kesinlikle aşmayacağız. Futbolcularımızın hepsini seviyoruz, Olcay’ı, İbanez’i, Rodallega’yı .çünkü bize emekleri var. Ayrılsak da kırmadan dökmeden ayrılacağız. ”ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor